Menu

Lista de cumparaturi pentru cainele cel nou

lista cumparaturi caine nou

Inainte de a aduce acasa noul animal, mai intai faceti o lista de cumparaturi pentru produse ce ii sunt necesare si utile. Noul tau caine are nevoie de mai multe lucruri pentru a se simti in largul sau in noul camin. Are nevoie de un loc unde sa doarma, de mancare, o zgarda si alte asemenea. Daca este posibil, faceti cumparaturile inainte de a-l aduce acasa.

Continue reading “Lista de cumparaturi pentru cainele cel nou”

Top 15 intrebari de adresat unui crescator de animale

ce intrebam un crescator de animale

Ai ajuns in punctul in care te-ai hotarat sa aduci un nou membru in familie si ai stabilit ce animal este mai potrivit pentru tine. Fie ca este vorba despre o pisica sau un catel, mai importanta decat alegerea speciei si a rasei potrivite pentru tine, este alegerea locului de unde sa il iei. Poti alege sa adopti un animal de la un adapost acreditat, grup de salvare sau il poti cumpara de la un crescator.

Continue reading “Top 15 intrebari de adresat unui crescator de animale”

Alegerea medicului veterinar

Alegerea medicului veterinar

Inca din prima zi a vietii animalului, incepem sa ne ingrijim de sanatatea lui. Prima care are grija de sanatatea acestuia este mama sa, oferindu-i prin colostrul din lapte anticorpii necesari pentru prima perioada a vietii, astfel protejandu-l de eventualele pericole. Dupa ce luam puiul din cuib si il aducem acasa, noi continuam sa ii oferim ingrijirea profilactica de care are nevoie si sa ne asiguram ca primeste ingrijire in orice problema ar avea, pe tot parcursul vietii. Revine in sarcina noastra, ca si proprietar de animal, sa protejam puiul de boli sau accidente si sa ii oferim hrana adecvata pentru varsta, inaltimea si afectiunile acestuia. Vor asigura animalului nostru o viata sanatoasa si fericita un medic veterinar competent, o ingrijire profilactica regulata si o atentie sporita la aparitia semnelor bolilor si traumatismelor.

Continue reading “Alegerea medicului veterinar”